Usluge fizioterapeuta

 

Dom za stare Senior Plus poseduje salu za masažu, rehabilitaciju i prostorije za fizikalnu terapiju, opremljen sa najsavremenijim aparatima za fizikalnu terpiju i kineziterapiju.

U domu za stara lica Senior Plus fizikalna terapija predstavlja metodu lečenja koja se koristi prilikom problema koji ograničavaju kretanje, pokret i otežavaju kvalitet života i obavljanje svakodnevnih zadataka i aktivnosti. Cilj fizikalne terapije u Domu starih Senior Plus je da omogući i olakša obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Kineziterapija je sastavni deo fizikalne terapije i rehabilitacije vrlo važan segment lečenja jer aktivno uključuje pacijenta. Kineziterapija je vid lečenja koje koristi pokrete kao metodu lečenja.

U domu za stare Senior Plus zadaci kineziterapije su:

  • prevencija oštecenja funkcije lokomotornog sistema
  • lečenje
  • restauracija funkcije lokomotornog sistema
  • rehabilitacija

U Domu za stara lica Senior plus korisnici mogu da odaberu neki od Fit Senior Plus Paketa po posebnom individualnom planu i programu. Posle detaljnog pregleda, lekar i fizioterapeut Doma za stare Senior Plus, predložiće Vam odgovarajuću vrstu i intezitet vežbi uz korekciju ishrane.

Profesionalni fizioterapeuti u domu za stare Senior Plus pomažu bolesnim i povređenim korisnicima koji su smešteni u našem domu za stare Senior Plus, kao i pomoć u povećanju pokretljivosti, ublažavanju bola te sprečavanju i ublažavanju trajnih posledica bolesti i povreda.