Novootvoreno krilo hotelskog tipa u objektu u Lipovici

 

 
 
otvaranje hotelskog smestaja doma za stare

Dom za stare Senior Plus kroz svoje postojanje više od jedne decenije ne prestaje da iznenađuje svojim idejama i novitetima.

Početkom 2020.godine pušten je u rad novootvoreni deo objekata u Lipovici. Novo krilo Doma za smeštaj i negu starih lica Senior Plus izgrađeno je po svim neophodnim standardima. Korisnicima su na raspologanju sobe apartmanskog tipa (jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne) sa zasebnim kupatilima. Luksuzno i pažljivo odobran enterijer odaje utisak hotelskog smeštaja. Sve sobe u domu za stare su klimatizovane i povezane sredstvima za komunikaciju sa osobljem.

Poseban akcenat je na sobama koje poseduju specijalne hidraulične bolničke krevete namenjene korisnicima kojima je neophodna poluintezivna nega.

Prijatni ambijent dnevnog boravka novootvorenog dela Doma za stara lica Senior Plus na raspolaganju je korisnicima za međusobna svakodnevna druženja. Ovog puta mislili smo i na ljubitelje životinja. Prelepim akvarijum sa egzotičnim vrstama ribica postavljen je u centralnom delu dnevnog boravka. Pojedini korisnici doma uživaju i opuštaju se gledajući neprestanu igru vodenih životinja dok drugi redovno obilaze akvarijum i vode računa da li su ribice nahranjene.

Mislili smo i naše starije dame i gospodu koji vode računa o izgledu svoje frizure, brkova ili brade. Frizerski kutak prepustili smo profesionalnim frizerima koji su zaduženi za izgled naših korisnika.
 

Za slabije pokretne korisnike ugrađen je lift i na taj način im olakšano kretanje kroz Dom za smeštaj starih Senior Plus. Osim proširenja smeštajnog kapaciteta i opremanja luksuznog enterijera, izgrađena je i posebna sala za vežbanje. Sala je opremljena i namenjena za fizikalnu terapiju svih korisnika kojima je neophodna rehabilitacija posle povrede ili oporavak posle celebrovaskularnog insulta. Takođe korisnici koji žele da očuvaju svoju vitalnost i kondiciju uz pomoć fizioterapeuta u Domu za stara lica Senior Plus po posebnom individualnom planu i programu mogu odabrati neki od Fit Senior Plus Paketa.

Dom za smeštaj starih Senior Plus